Header Ads

Ağustos Ayında Nintendo Switch'e Çıkacak 5 Oyun



 Nintendo Switch'te binlerce oyun var ve bunlara her zaman yenileri ekleniyor. Eklenmeye de konsolun ömrünün sonuna kadar devam edilecek. Bu gün sizlere Ağustos ayında Nintendo Switch'e çıkacak 5 oyunu tanıtacağım.




1- The Falconeer: Warrior Edition

The Falcooner, 5 Ağustos günü çıkacak olan bir şahin yönlendirme oyunu. Daha öncesinde Xbox Exclusive özel olan bu oyun Game Pass'ten sonra ve Nintendo Switch'e de eklendi. 



2- Dreamscaper

Uyu, öl, uyan, diril. Rüyalarda geçen bir Rogue-Lite Hack and Slash oyunu. Bu türü seven birisi olarak istek listemde yerini alacak. Bu oyun da 5 Ağustos'ta karşımıza çıkacak. 



3- SkateBird

SkateBird 12 Ağustos'ta karşımıza çıkacak ve fazlasıyla zevkli olacağa benziyor. Bir kuşsunuz ve kaykay kullanıyorsunuz, daha ne olsun?




4- No More Heroes 3

 Açık dünyaya sahip bir Hack and Slash oyunu. İlk iki oyunu sevilen ve sevenleri tarafından üçüncüsü beklenen oyun en sonunda 27 Ağustos'ta karşımıza çıkıyor.




5- Baldo: The Guardian Owls

 Çizgi film gibi bir görsel dile hakim, 2D Zelda oyunlarından fazlasıyla feyz almış bir aksiyon macera oyunu. İsmiyle akıllara pirinç getiren bu dostumuz da 27 Ağustos'ta karşımıza çıkacak.


 Önümüzdeki ay göründüğü gibi pek çok güzel oyun karşımıza çıkıyor ve umarım birkaçını bizim sayemizde duyup hoş vakitler geçirirsiniz. Hoşça kalın ve görüşmek üzere.


Hiç yorum yok