Header Ads

VFŞL 2021 Yaz Mevsimi 7. Hafta 1. Gün

 

Kıyasıya devam eden ligin 7. hafta ilk gün özetiyle sizlerleyiz. Bakalım bugün neler olmuş.

NSR vs 5R


Haftanın ilk karşılaşmasında Nasr Esports ve 5 Ronin karşı karşıya geldi. İlk kanı alt koridorda Nasr döktü. İlk ejder olan okyanus ejderi ise 5 Ronin tarafından alındı. İkinci ejderi yani bulut ejderini ise Nasr almayı başardı. Oyunu domine eden baronu alan 5 Ronin, dağ ejderini de almayı başardı. Bir dağ ejderi daha alan 5 Ronin, güzel bir takım savaşı yaparak tekrar baronu aldı ve maçı kazanmayı başardı. MVP ise BroCColi oldu.



AUR vs SUP


Lige kötü devam eden Aurora, Supermassive ile karşı karşıya geldi. İlk kanı Aurora alt koridorda aldı fakat ardından iki kill verdiler. İlk ejder olan dağ ejderi de Sup tarafından alındı. Okyanus ejderi de Sup hanesine yazıldı ve fark açılmaya devam etti. Son iki ejder olan alev ejderlerini de alan Sup ruhu almayı başardı ve maçı kazandı. MVP ise Kireas oldu.



IW vs DP


İlk kanı alt koridorda IW akıttı. İlk ejder olan dağ ejderini de Wildcats almayı başardı. İkinci ejder yani alev ejderini de IW tarafı aldı. Oyunu önde götüren Wildcats tarafı bulut ejderini de almayı başardı. Güzel bir takım savaşıyla Vahşi Kediler baronu da almayı başardı. Bir bulut ejderi daha alarak ruhu alan IW güzel bir takım savaşıyla maçı kazandı. Maçın MVPsi ise HolyPhoenix oldu.



BJK vs GAL


Sakin geçen ilk dakikalarda ilk ejder olan bulut ejderinin sahibi Galakticos oldu ve ardından üst koridorda ilk kanı da akıttılar. Daha sonra Gal tarafı alev ejderini de aldı. Güzel bir takım savaşı sonrasında Galakticos önce okyanus ejderini daha sonra da baronu aldı. Beşiktaş, Galakticos'un ruhu almasını engelleyerek okyanus ejderini çaldı ve takım savaşını kazandı. Başa baş giden bir takım savaşı sonrasında Galakticos sonunda okyanus ruhunu almayı başardı. Baronu alan Beşiktaş, Galakticos üssünü kuşatmaya başladı. Kadim ejderhayı alan Beşiktaş takım savaşını kaybetti ve böylece Galakticos baronu aldı ve oyunu kazanmayı başardı. MVP ise Focus oldu.




GS vs FB


Ligin lideri Galatasaray ve playofflara kalmak için savaş veren Fenerbahçe arasında ilk ejder için savaş oldu ve ilk kanı GS tarafı akıttı. İlk ejder olan okyanus ejderini de sarı kırmızılılar almayı başardı. Ardından Fenerbahçe de alev ejderini aldı. Üstünlüğünü koruyan Galatasaray baronu almayı başardı. Bu sırada Fenerbahçe bulut ejderini aldı. Baron sonrası başarılı bir kuşatma ile Galatasaray maçı kazandı. 
Maçın MVPsi ise Mojito oldu.



Hiç yorum yok