Header Ads

TFT Set 5.5 ve Dahası!

Selamlar! Bugün size yeni haberlerle geldim. Riot Games'in Taktik Savaşları tarafında yeni gelişmeler var. 25 Haziran'da yeni bir video paylaşıldı. Gelin bakalım neler var.

Öncelikle biliyorsunuz ki bu set kaos ve düzen üzerine ve kaosun getirdiği Kara Sis ve Kaotik Penguş'a karşı savaş vermeye başladık. Gökcam görevini tamamladığınız ve onu tamamen onardığınız zaman Kara Sis'i defedeceksiniz ve düzen kazanacak! 

Planlanana göre 21 Temmuz'da 11.15 Yaması ile birlikte Set 5.5 ile buluşacağız. Her zaman olduğu gibi set ortasında belli başlı değişiklikler olacak. Yeni şampiyonlar ve yeni bir mekanik gelecek. Kısa süre önce cephanelikten çıkan şeyler genişletilmişti ve buna ekstra bir eklenti olacağı söyleniyor. Ayrıca bu set ilk TFT etkinliği düzenlendi ve gayet olumlu bir dönüt aldı bu yüzden daha çok etkinlik gelmesi söz konusu. 

En önemli sorunlardan biri de turnuvalarda seyircinin rahatlıkla oyunları takip edememesi. Bununla ilgili de çalışmalar yapılıyor ve sonbaharda Çin'de yapılacak Hesaplaşma Turnuvası'nda yeniliklerin paylaşılması planlanıyor. Üzerinde çalışılan izleyici aracı sayesinde istediğiniz oyuncuyu rahatlıkla takip edebileceksiniz. Biliyorum bu uzun süredir turnuvaları takip edenlerin en çok istediği şeydi.

Resim

Gelelim en tatlı konulardan birine. TFT 25 Haziran'da 2 yaşına bastı! Evet, koskoca iki yıl olmuş. Zaman nasıl da hızlı geçiyor. Tabii ki bunu hep beraber kutlamasak olmazdı değil mi? Yaptığınız bir TFT karşılaşması sonucu özel bir Pastaruhu'na sahip olacaksınız! 

Evet, şimdilik yenilikler bu kadar. Haftaya yeni bir TFT paylaşımında görüşmek üzere!

Riot Games'in paylaştığı videoya buradan ulaşabilirsiniz:



Hiç yorum yok