Header Ads

League of Legends'a Üç Yeni Eşya Geliyor!


Gün içerisinde League of Legends PBE'ye gelen yeni yama ile markete üç eşya daha eklendi. "Anathema'nın Zincirleri", "Omurgakıran" ve aslında oyuna henüz eklenmemiş olan "Elderplate" dövüşçü ve tank eşyaları olduğunu özellikleriyle de oyunculara gösterdi.

Oyun içerisinde, fazlaca güçlenmiş taşıyıcı, suikastçi şampiyonlara karşı bir çok dövüşçü ve tank şampiyon dövüşlerde dengesiz oranda güçsüz kalabiliyordu. Bu durumun yükünü hafifletebilecek bir eşya artık var ve sadece 2500 Gold karşılığında!



Anathema'nın Zincirleri size 650 can ve 20 yetenek hızı kazandıran bir eşya. Kendinize "Vendetta" oluşturabilmeniz için bir "Nemesis" yani düşman seçmeniz gerekiyor. Ekranınızın gri olması veya rakibiniz ile aranızda bir koridor olması seçim yapmanız için engel değil. Unutmamanız gereken şey bunu 60 saniyede bir yapabiliyorsunuz. Herhangi bir dövüşe girdiğinizde ise 15 saniye eşyanın aktifini kullanamayacaksınız. 

Gelelim eşyanın asıl olayına;

Vendetta: İşaretlediğiniz rakipten yük başına %1 daha az hasar almanızı sağlar. En fazla 30 yük birikir.

Vengeance: Maksimum yüke ulaşınca işaretlediğiniz rakip yakınınızdayken %20 sıvışma kaybeder.

"Bizim bu koridorda kurulu bir düzenimiz var yeğenim." diyenlerdenseniz bu eşya tam da size ait! Dövüşlerden uzak, görev odaklı bir oyun tarzı sürüyorsanız bu eşyayı 2800 Gold'a alarak koridora olan hakimiyetinizi arttırabilirsiniz.



Omurgakıran şampiyonunuza 50 saldırı gücü, 300 can ve 150% can yenilemesi veren bir dövüşçü eşyası.

İşlevi nedir? diye soracak olursanız; 

Yağmacı Ekip: Yakınında bir takım arkadaşın yokken 20-45 zırh ve büyü direnci kazanır ayrıca kulelere %20 daha fazla hasar verirsin. Yakınında ki büyük minyonlar ise 60-135 zırh ve büyü direnci kazanır ayrıca kulelere %200 daha fazla hasar verir.
Bir sonraki eşyamız hakkında net bir bilgi yok. Yalnızca adının "Elderplate" olduğunu ve şampiyonunuza 2900 Gold karşılığında alabileceğinizi biliyoruz.


Henüz bir pasif veya aktif özelliğinin olup olmadığını bilmiyoruz. Önümüzde ki yakın zamanda gelecek olan Elderplate şampiyonunuza; 400 can, 50 büyü direnci ve 10 yetenek hızı veriyor.

Hiç yorum yok