Header Ads

MSI 2021 Kapışma Aşaması Tamamlandı!



İzlanda’nın Reykjavik kentinde düzenlenen MSI 2021’de Grup Aşaması’nın ardından başlayan Kapışma Aşaması da sona erdi. Zorlu geçen Kapışma Aşaması’ndan 21 Mayıs’ta başlayacak yarı finallere adını yazdıran dört ekip belli oldu.

11 bölgenin şampiyonlarının katılımıyla başlayan MSI 2021’de, Kapışma Aşaması’nın da tamamlanmasıyla birlikte yarı finale yükselen dört ekip belli oldu. 21 Mayıs’ta başlayacak olan yarı final karşılaşmalarında DWG, RNG, PSG ve MAD takımlarının karşılaşmaları gerçekleşecek.

MSI 2021 Kapışma Aşaması’nda Yaşananlar

14 Mayıs tarihinde başlayan Kapışma aşaması toplamda 30 heyecan dolu maça sahne oldu. 6 takımın katılımıyla gerçekleşen Kapışma Aşaması’nda her takım 10’ar maça çıktı ve birbirleriyle ikişer defa karşılaştı. 5 gün boyunca süren heyecanda puan tablosunda ilk 4 sırayı alan takımlar yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Kapışma Aşaması’nda, 2020 Dünya Şampiyonası’nı da kazanmış olan Kore temsilcisi DWG KIA 10 karşılaşmada 8 galibiyet alarak puan tablosunda zirvede yerini aldı. İkinci sırayı Çin temsilcisi Royal Never Give Up, üçüncü sırayı Pasifik bölgesi takımı PSG Talon aldı.

Temsilcimiz Armut’un takımı olan MAD Lions, 10 karşılaşmada aldığı beş galibiyet ile dördüncü sıranın sahibi olarak adını yarı finallere yazdıran son takım olmayı başardı.

MSI 2021 Final Karşılaşmaları 21 ve 22 Mayıs’ta!

Beş maç üzerinden oynanacak final karşılaşmaları serilerinde eşleşmeler belli oldu.

Grup lideri olarak rakibini belirleme şansına sahip olan DWG KIA yarı finalde MAD Lions ile eşleşmeyi tercih etti.

MSI 2021’de Yarı final heyecanı 21 Mayıs'ta, PSG Talon – Royal Never Give Up eşleşmesiyle başlayacak, 22 Mayıs saat 16.00’da ise MAD Lions – DWG KIA karşılaşması ile devam edecek. Beş maçlık serilerde toplamda üç galibiyete ulaşan ekipler seriyi kazanarak 23 Mayıs’ta oynanacak büyük finale adım atacak.

MSI 2021 heyecanı lolespor.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Hiç yorum yok