Header Ads

League of Legends Dünya Şampiyonası Yeri Belli Oldu!


Tüm League of Legends sevenlerin beklediği League of Legends 2021 Dünya Şampiyonası tarihi belli oldu. 6 Kasım tarihinde Çin'in Shenzhen kentinde yapılacak olan dünya şampiyonası için Riot Games, 60.000 kişilik izleyici kapisteli Universiade Spor Kompleksi'nde yapacak. Henüz pandemi güvenlik önlemlerini açıklamayan Riot Games'in yüksek güvenlik önlemlerini öne alacağını düşünüyoruz. 

Geçtiğimiz yıl Sanghay'da düzenlenen şampiyonada yüksek güvenlik önlemleri ile oyuncular arasında bile kuş uçurmuyordu. 

Riot’un pandemi dönemi boyunca düzenleyeceği ikinci büyük turnuva olacak olan bu şampiyona, bütün yüz yüze e-spor turnuvalarının gidişatı etkileyebilir. Riot aslında pandemi boyunca yüz yüze etkinlikleri hiç durdurmadı ancak bu şampiyonanın bu kadar büyük olması diğer organizatörlerin, aşılar ve diğer önlemler sayesinde yavaş yavaş sanal turnuvaları terk etmesini sağlayabilir.


2021 Dünya Şampiyonası Önümüzdeki 10 Yılın LoL Esporu'nu Şekillendirecek

2021 Dünya Şampiyonası'yla ilgili açıklamalarda bulunan Riot Games Küresel Espor Lideri John Needham, “Bu yıl 2021 Dünya Şampiyonası'yla eğlencenin ve sporun sınırlarını zorlamanın yanı sıra önümüzdeki 10 yılın LoL Esporu'nu şekillendirecek olmak bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Shenzhen, içinde barındırdığı binlerce yüksek teknoloji şirketi ve girişimlerle Çin'in en rekabetçi ve yenilikçi şehri. Dolayısıyla buranın final karşılaşmalarımızı gerçekleştirmek için mükemmel bir yer olduğunu düşündük.” dedi.


Hiç yorum yok