Header Ads

VFŞL 2021 Kış Mevsimi İkinci Finalist Belli Oldu: IW vs GS Yarı Final Özeti

Yarı Final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bugün ikinci finalist belli oldu. Gelin bakalım maçlar nasıl geçmiş.

1. Maç


Aşırı kaotik ve seyir zevki yüksek bir ilk maç izledik. İlk kan üst koridorda Luana, Mojito ve Bolulu'nun StarScreen'i kesmesiyle aktı. IW ilk ejder olan Bulut Ejderi'ni alırken GS tarafı da Alameti alıp ilk kuleyi alt koridordan almayı başardı. Wildcats daha sonra Okyanus Ejderi'ni de almayı başardı. Takım savaşında üstünlük sağlayan Galatasaray, Alev Ejderi'ni de almayı başardı. Tekrar gerçekleşen bir takım savaşında GS üstünlükle ayrıldı ve bir Alev Ejderi daha aldı. Üstünlüklerini korumaya devam eden GS, Baron'u da aldı. Sonrasında ise bir Alev Ejderi daha alıp güçlerine güç kattılar. Orta koridorda gerçekleşen güzel bir takım savaşı sonucu Galatasaray seride 1-0 öne geçti.


2. Maç


Serinin ikinci maçında ilk ejder olan Dağ Ejderi IW tarafından alındı. İlk kan ise yapılan takım savaşı sonucu Ferret oldu ve GS, ardından iki kill daha çıkardı. İkinci ejder olan Bulut Ejderi'ni Galatasaray tarafı almayı başardı. Galatasaray Alamet ile orta koridor kulesini alırken Wildcats tarafı Okyanus Ejderi'ni aldı. Wildcats tarafı tekrar Okyanus Ejderi aldı. IW tarafı ruhu almak için yönelirken GS üstünlük sağladı ve Okyanus Ejderi'ni aldı. Fakat ejder çıkışı yakalanan Zergsting ölünce IW Baron'a döndü. Baron'da çıkan savaş sonucu Wildcats Baron'u aldı ama güçlendirme tek kişide kaldı. Galatasaray güçlü kuşatması ve başarılı bir takım savaşı sonucu seriyi 2-0'a getirdi.


3. Maç


İlk kan başarılı başlayan bir alt koridor baskınında Ruvelius'un Farfecth'i kesmesiyle döküldü fakat devamında Wildcats iki dönüş killi ve bir Alev Ejderi aldı. Wildcats Dağ Ejderi'ni de alarak 2. ejdere ulaştı. Orta oyuna geçerken oyunda durum 8-10 skor kill, 1 kule ve 2k altın Wildcats lehineydi. Wildcats Alamet ile orta koridor ikinci kulesinin canını %10 civarlarına indirdi ve dönüşünde 3. ejder olan Bulut Ejderi'ni alarak ruha ulaşmak için önemli bir adıma atmış oldu ve ruhu da almayı sorunsuz bir şekilde başardı. Holyphoenix'in 4'te 4 aldığı bir fight sonrası inhibitör alıp çıkmaya çalışan Wildcats'in üstüne TP oyunu yapan Galatasaray bu fightı da kaybedince oyun aniden bitişe ulaştı ve seri 2-1'e geldi.


4. Maç


İlk kan alt koridorda Farfetch ve Holyphoenix tarafından alındı. İlk ejder olan Alev Ejderi Wildcats tarafından alınırken Galatasaray da Alamet'i aldı. GS daha sonrasında Dağ Ejderi'ni aldı. IW kolay bir şekilde üçüncü ejder olan Bulut Ejderi'ni almayı başardı. Wildcats başarılı bir takım savaşı sayesinde Baron'u almayı başardı ve ardından da Bulut Ejderi'ni aldı. Baron güçlendirmesiyle kuleleri teker teker yıkan IW, seriyi 2-2'ye getirdi!


5. Maç


Serinin son maçı Galatasaray'ın Alamet almasıyla başladı. İki takımın da çok daha dikkatli oynadığı maçta ilk ejder olan Bulut Ejderi GS tarafına gitti. İlk kan ise alt koridorda gerçekleşen takım savaşında aktı. Serin, HolyPhoenix ve Farfech, Zergsting'i kesti. Okyanus Ejderi ise alt nehirde Bolulu'yu yakalayıp kesmesiyle Wildcats tarafına gidiyor. Alameti orta koridorda kullanan vahşi kediler ilk kuleyi de almış oldu. Üstünlüğünü koruyan IW Alev Ejderi'ni de aldı. Temposunu bozmayan Wildcats bir Alev Ejderi daha alarak ruha çok yaklaştı. IW takım savaşını kazanarak ruhu da ele geçirmeyi başardı. Güzel bir katliam alan Wildcats durumu 3-2'ye getirip finale adını yazdırdı! Serinin MVP'si ise HolyPhoenix oldu.



Hiç yorum yok