Header Ads

KMF Şampiyonu Fastpay Wildcats Soruları Cevapladı!



League of Legends Kış Mevsimi Finali sona erdi. Fastpay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe arasında oynanan maçta vahşi kediler, boğalar karşında 3-1 galip geldi. League of Legends Türkiye Kış Mevsimi finalini kazanan Fastpay Wildcats MSI elemelerine gitmeye hak kazandı.


Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında sorulara cevap veren Fastpay Wildcats oyuncuları "Geçen sene şampiyonluğu finalde kaybetmek sonrasındaki mevsimde yarı finalde kaybetmek bizi çok üzmüştü. Bu durum bizi daha da hırslandırdı. Hatta ilk finalde kaybetmemiz bizi çok fazla hırslandırmıştı.

Katıldığımız ilk final maçıydı. Şampiyon olmayı beklemiyorduk ama böyle de ağır kaybetmeyi beklemiyorduk. Bu yüzden daha çok çalıştık. Hepimiz tecrübelerimizin üzerine koyarak, kendimizin daha farkında olarak çok çalışıp daha iyi oyuncular haline geldik. Finalde yine istediğimiz gibi bir oyun olmadı fakat yine de kazanmayı bildik. Çok mutlu hissediyoruz. Umarım ki yurt dışında da iyi bir başarı elde edeceğiz" dedi. 

GRUPLARI GEÇME ŞANSIMIZ VAR

MSI elemeleri hakkında konuşan Anıl "HolyPhoenix" Işık " MSI'da amacımız gruplardan çıkmak. Ben kişisel olarak uzun süredir uluslararası arenada yoktum. En son olduğumda da gruplardan çıkmıştım. Worlds'tü sanırım. Şimdi tekrardan gruplardan çıkmak istiyorum. Kişisel bir hırsım bu benim, takımda ilk defa uluslararası bir turnuvaya gidiyor. Onlar da çok hırslı olacaklardır. Gruplardan çıkma olasılığımızı bu yüzden yüksek görüyorum başarabiliriz." açıklamasında bulundu. 

MSI grup elemeleri 6 Mayısta İzlanda da gerçekleşecek. Detaylar için tıklayınız.

Hiç yorum yok