Header Ads

TFT SET 5'TE BİZİ NELER BEKLİYOR?


 

Evet dostlar yeni bir TFT yazısı ile sizlerleyim. Bilen, bilmeyen herkes için birkaç gün önce Riot Games Set 5 ile ilgili yeni bir video paylaştı. Gelin bakalım neler konuşulmuş, benim yeni set ile ilgili yorumlarım neler?

Öncelikle bu set zıtlıklar üzerine kuruluyor: iyi-kötü, düzen-kaos ve ışık-karanlık arasında mücadeleler yaşanacak. Bunlar arasında yaptığımız tercihe göre oyun şekillenecek ve bu zıt gruplar (Örneğin iyi-kötü) yan yana kullanıldığında iyi olmayacak. Zıtlık dediğimiz zaman ilk aklımıza gelen tabii ki DEMACIA ve NOXUS oluyor. Yüce Kral Garen ve Darius karşımıza çıkacak! 

Bu set çok sevgili görsel yönetmenimizin illallah ettiği Teemo yine başımıza bela olacak. Minik Şeytan Teemo'yu dükkândan ücretsiz olarak alabileceğiz ama bu minik şeytanı takımınıza eklediğiniz zaman canınız gidecek. 

Teemo'yu üç yıldız yapmaksa çok fazla cana mal olacak. Açıkçası bu fikir benim pek hoşuma gitmedi ve eminim TFT oynarken az canlarla sınırlarda yaşayan kimsenin de hoşuna gitmeyecek.



Setin diğer bir göz bebeği ise DRAAAAVEN! Gelsin Kanasusamışlar, Bombardımanlar ve Koruyucu Melekler... Yine tek atan Draven bizi üzecek.

Yeni sette, Ejderî isimli bir kökenle (Evet yine ejderyalar var!) karşılaşacağız. Bu kökeni kullandığınızda her tur yedek kulübenize bir yumurta eklenecek, birkaç tur sonra bu yumurta çatlayacak ve içinden bazen Ejderî bazen de bizi şaşırtacak farklı şeyler çıkacak. 

TFT için yeni modlar da geliştiriliyor. (Çok uzun zamandır bunu bekliyordum.) Yeni gelecek modun ismi Hyper Roll (Hiper Yenileme). Bu mod sayesinde 15 dakikalık kısa oyunlar oynayabileceğiz. Oyuna 10 canla başlayacaksınız, her yenildiğiniz turda 1 can kaybedeceksiniz ve oyun ilerledikçe kaybedeceğiniz can artacak. 

Birikim altını olmadığı için dükkanı istediğiniz gibi yenileyebileceksiniz. Bu da altın biriktirirken harcamamak için kendini zor tutanlar adına güzel bir fikir olmuş. Ayrıca seviye atlama, koroselden item alma vb. oyun içi sistemler de bu modda değişik olacak. Bu mod geldikten sonra büyük ihtimalle dereceliden daha çok oynayacağım.

Bana kalırsa Set 5 en güzel setlerden biri olacak. Benim en sevdiğim set, Galaksilerdi (Set 3) fakat şu ana kadar beni en çok heyecanlandıran da bu yeni gelecek set oldu. 

Özellikle de bu yeni gelecek mod çok güzel gözüküyor. Set 5 PBE'ye geldiği andan itibaren oynayıp size daha detaylı bilgiler vereceğim. Bu set bizi 28 NİSAN'da sunucularımızda bekliyor olacak. 

İyi olan kazansın! Merak edenler aşağıdan videoyu da izleyebilir. <3




Hiç yorum yok