Header Ads

Valorant 2021 VCT Challengers Elemeleri 1. Hafta Tamamlandı



Riot Games’in en yeni oyunlarından olan VALORANT'ın 2021 VCT Challengers Elemeleri başladı. Challengers serilerinin ilk gün maçlarında 1907 Fenerbahçe ve Cyber Skull e-Sports karşılaştı. 3 maçlık seride Cyber Skull e-Sports, 1907 Fenerbahçe’ye karşı 2-1’lik skorla galibiyete uzandı.



ÇALIŞTIĞIMIZ OYUNU YAPTIK!

1907 Fenerbahçe karşısında, zorlu bir mücadele veren Cyber Skull e-Sports takımı adına konuşan takım kaptanı Mert 'Mykoz' Demirci “Çalıştığımız oyunu yaptık. Ufak tefek hatalarımız oldu. Kaybedeceğimizi düşünmüyorduk. Çünkü çok çalıştık. Kendi oyunumuzu yaptık ve kazandık.” dedi.



İLK GÜNÜN İKİNCİ MAÇI GALAKTICOS VE BIG BOSS LAYF ARASINDA GERÇEKLEŞTİ

Elemelerin ikinci maçı ise Big Boss Layf ve Galakticos arasında yapıldı. Galakticos karşısında 2-0’lık ezici bir üstünlükle galibiyet kazanan BBL e-Sports bir sonraki tura geçmeye hak kazandı. BBL E-sports adına konuşan Semih “LEGO” Selvi, “Antrenmanlarımız zaten çok iyi gidiyordu. Kendimizden çok emindik. Önceki şampiyonluğun verdiği özgüvenle birlikte emin adımlarla ilerliyoruz.“ açıklamasında bulundu.



VCT Challengers Elemelerinin ikinci gününde ise ilk karşılaşma No Org Found ve Oxygen e-Sports arasında gerçekleşti. Gerçekleşen mücadelede Oxygen e-Sports takımı 2-0’lık bir galibiyetle maçı sonuçlandırdı.

BU SADECE BUZDAĞININ GÖRÜNEN TARAFIYDI!

No Org Found’a karşı olan maçı rahat bir şekilde bitiren Oxygen e-Sports takımından Erim ‘Mavera’ Şaşal, galibiyet sonrası bizimle fikirlerini paylaştı. “Çalıştıklarımızın karşılığını aldığımız için çok memnunum. Bu sadece buzdağının görünen tarafı diyebilirim. Taktiklerimizi çok fazla çeşitlendirdik. Elimizden geleni yapacağız. Şu anlık her şey yolunda gidiyor.” söyleminde bulundu.

Öte yandan ikinci günün ilk maçından mağlubiyetle ayrılan takım No Org Found oldu. Maç sonrası takımı adına konuşan Berkay ‘buzlumuzlusut’ Tekin, “Oynadığımız önceki maçlarda daha koordineli oyunlar sergiliyorduk. Karşı takım daha tecrübeliydi. Biz de yeni bir takım olduğumuz için biraz çekinerek oynadık. Bu durumun da zamanla düzeleceğini düşünüyorum.” dedi.


İKİNCİ GÜNÜN SON MAÇI: FUTBOLİST VS FASTPAY WILDCATS

Birinci aşamada ilk haftanın son maçı çekişmeli bir şekilde sona erdi. Kıran kırana geçen mücadeleden 2-1’lik skorla kazanarak ayrılan takım Futbolist oldu. İkinci tura geçmeyi başaran takımın sözcüsü Salih ‘marqnue’ Onaran, “Kazanacağımızı biliyorduk. Hedefimiz dünya şampiyonasına gitmek, bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Tamamen başarı için kurulmuş bir takımız. Gayet iyi ve keyifli bir süreç geçiriyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

Valorant 2021 VCT Elemeleri’nin ikinci hafta karşılaşmaları 20-21 Şubat tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmaları Valorant’ın resmi YouTube ve Twitch hesaplarından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok