Header Ads

Nintendo Switch'te Var Olan En İyi Egzersiz Oyunları



 Eskiden bütün dünyada spor ve oyun dendiğinde akıllara e-spor'un gelmediği bir dönem vardı. Nintendo Wii konsolunun hareket algılayıcılı kontrollerları ve konsola özel çıkan spor oyunları sağolsun pek çok kişiyi obez olmaktan kurtarmıştı diyebilirim. 

 Günümüzde Wii'nin torunu Switch'te hangi spor oyunları varmış beraber bakalım. Kilo vermeye, form tutmaya ve dinç kalmaya hazır olun!


 1- Fitness Boxing serisi



 Siz de benim gibi boks maçlarını takip etmeyi seven ama yapmaya cesaret edemeyen biri misiniz? İşte evinizden, konfor alanınızın bir metre dışına çıkmadan boks yapmaya hazırsınız. Tek yapmanız gereken bir Nintendo Switch almak ve oyuna 50$ para vermek.

 2- Just Dance serisi





 Just Dance, adında da dendiği gibi Sadece Dans, başka hiçbir numarası yok ama dans etmek insana kalori yaktırır ve kilo verdirir sonuçta. Çeşit çeşit dünyadan her dansın olduğu oyunla formda kalmak bir yana arkadaş ortamlarında da eğlenceli anlar yaşayacaksınızdır!


 3- Zumba Burn it Up!




 Zumba konusunda tek bildiğim şey, kadınlara özel spor salonlarının kapısında bol bol adının yazdığıdır. Oyuna baktım Just Dance gibi, muhtemelen zumbanın çeşitli danslarının olduğu bir Just Dance gibidir.

 4-  Arms




 Arms, Nintendo Switch'in çıkışında joycon'ların tam olarak ne olduğunu anlatmak için çıkmış ilk oyunlardandı. Arms bir çeşit boks oyunu, ama bokstan farklı olduğu yanları da var tabi. Singleplayer ve multiplayer olarak oynanabiliyor. Oyunu oynarken kondisyonunuz yoksa birkaç maçtan sonra piliniz biterse şaşırmayın sakın, bayağı yorucu bir oyundur.

 5- Jump Rope Challenge





 İp atlama oyunu işte. Listedeki tek bedava içerik olması herkesin indirmesini kolaylaştıracaktır. Eviniz müsaitse, iki kere atlayınca alt komşunuz "Yeter be yeter!" diyerek kapınıza dayanmayacaksa oynanabilir.

 6- Mario Tennis Aces




 Kan ter içinde kalmanızı sağlamaz kabul ediyorum fakat kanepenizden kaldırıp sizi silkelendirir, kendinize getirir. Az da olsa hareket ettirir. Joycon'u raket haline getiren ayarları yapmak yeterli.



 Bugün sizlerle Nintendo Switch'le nasıl forma gireceğinizi anlattım. Bu tavsiyelerle beraber yaza daha fit girerek gönül rahatlığıyla bikinilerinizi giyebilir ve yazın elde ettiğiniz güzel sonuçlar için bize teşekkür edebilirsiniz. Hoşça kalın ve görüşmek üzere.

Hiç yorum yok