Header Ads

League of Legends: Wild Rift e-Spor Oluyor


 Riot Game’in, League of Legends deneyimini mobil platformlarda da oyunculara sunmak için özel olarak geliÅŸtirdiÄŸi League of Legends: Wild Rift oyunu, espor dünyasına adım atıyor. Yıldız olma sırası artık mobil oyuncularda.

Riot Games, en büyük küresel espor yapımcısı olarak dünyanın dört bir yanında düzenlediÄŸi profesyonel lig turnuvalarına bu kez farklı bir platformda, bir yenisini daha ekliyor. Espor ekosisteminin lideri konumundaki ÅŸirket, yeni mobil oyunu League of Legends: Wild Rift’in esporunu baÅŸlatıyor. 

“E-Spora olan tutku ve baÄŸlılığımızı mobile getiriyoruz”

Riot Games Küresel Espor Lideri John Needham, bugünkü sezon baÅŸlangıcı yayınında; “Tıpkı LoL PC gibi son derece rekabetçi olan Wild Rift, derinliÄŸi, çeÅŸitliliÄŸi ve heyecan dolu anlarıyla harika bir spor konumunda. Henüz yolun başında olsak da e-Spora olan tutku ve baÄŸlılığımızı mobile getireceÄŸimiz için çok heyecanlıyız” açıklamasında bulundu.

Riot Games, Wild Rift E-Sporu'nu dünyanın dört bir yanındaki oyunculara getirme noktasında oldukça kararlı görünüyor. Åžirket, bölgesel ve küresel planları üstünde çalışmaya devam etse de Wild Rift Esporu için GüneydoÄŸu Asya'daki rekabetçi planlarını duyurdu. 

Mart ayında baÅŸlıyor 

GüneydoÄŸu Asya'da sezon, Mart ayı boyunca belli aralıklarla gerçekleÅŸecek küçük etkinliklerle baÅŸlayacak. Nisan’da takımlar sekiz farklı yerel turnuvada kozlarını paylaÅŸacak. Burada takımlar, yerel ÅŸampiyon olmak ve daha sonra GüneydoÄŸu Asya'daki diÄŸer yerel ÅŸampiyonlarla yarışma fırsatını yakalamak için mücadele edecekler.

Hiç yorum yok