Header Ads

League Of Legends Wild Rift Türkiye'de

League Of Legends'in rekabetçi ve strateji deneyimi mobil platformlara geldi. Wild Rift 10 Aralık itibari ile Türkiye'de oynanabilir durumda. Mobil oyuncuları da League Of Legends deneyimine kavuşuyor.

Şampiyonlar Türk seslendirme sanatçılarıyla hayat buldu

Riot Games, Türk oyunculara en üst düzeyde oyun keyfi yaşatmak için yerelleştirme çalışmalarına büyük önem veriyor. Bu kapsamda şirket, alanında yetkin isimlerle bir araya gelerek metinlerden seslendirmelere kadar yoğun bir yerelleştirme sürecini geride bıraktı. Oyunun anlatıcı sesi, saygın seslendirme sanatçılarından Dilek Gürel ile seslendirildi. Şampiyonlara, aralarında Yekta Kopan, Cem Kurtoğlu, Engin Alkan, Mazlum Kiper, Müge Oruçkaptan, Elif Acehan, Fatih Özacun, Murat Şen ve Rıza Karaağaçlı gibi deneyimli isimlerin yer aldığı geniş bir sanatçı kadrosu hayat verdi.

Mobil'e özel olarak yeniden tasarlandı

Riot Games’in 150 kişilik Wild Rift geliştirici ekibi, oyun kontrolleri üzerinde uzun soluklu bir çalışma gerçekleştirdi. Böylece oyuncuların anlık tepkiler verebileceği yüksek hassasiyetli ve aynı zamanda rekabetçi bir deneyim tasarlandı. Oynanışın hız ve isabetlilik ihtiyaçlarını karşılamasına önem verilerek, oyuncu dostu, yenilikçi bir kontrol düzeni hayata geçirildi.

Mobil oyun dünyasının tabuları yıkılıyor

Wild Rift tasarlanırken, oyuncuların gerçek ustalıklarını ve becerilerin yansıtabilecekleri bir oyun olması hedeflendi. Bu kapsamda para karşılığında avantaj elde etme, oynamak için belli bir süre bekleme, açılır pencere gibi dış etkenler oyuna dahil edilmeyerek mobil oyun dünyasının tabuları yıkıldı. Wild Rift; League of Legends dünyasının küresel topluluğu, Runeterra'nın sürekli genişleyen oyun içi evreni, müzikleri, kostümleri ve Riot’un dünya çapındaki espor birikimiyle, oyuncuların mobil ve konsol oyunlarından beklentilerini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Hiç yorum yok