Header Ads

Destiny 2 Trials of Osiris Modu Geri Döndü

 Trials of Osiris Nedir ? Trials of Osiris’e Nasıl Girilir ?

Trials of Osiris‘e girmek için oyuncuların House of Wolves Story‘yi tamamlayarak bir Trials Passage edinmesi gerekir. Trials Passage, oyuncunun puan kartı görevi görür ve bir seferde yalnızca bir tanesi taşınabilir. Vestian Outpost‘taki Brother Vance‘den ek pasajlar satın alınabilir. Buna ek olarak, puan değiştiren sarf malzemeleri (Boon of Osiris, Favor of Osiris ve Mercy of Osiris) ve kademe bazlı ödül paketleri sunuyor. Aşamalar, tek bir pasajda kaç galibiyet kazandığınıza bağlı. Sarf malzemelerini satın almak için Daily Crucible Event’te kullanılan geçiş jetonlarına ihtiyacınız var.

Trials of OsirisDestiny 2‘ye geri döndü. Saint-14, yeni Trials satıcısı, oyuncular onu ve mallarını her Cuma sıfırlamadan önce Tower Hangar‘da bulabilirler.

Her hafta, Trials of Osiris Haritasında belirli sayıda maç kazanmanın ödülleri değişiyor.

Ödüller tüm oyuncular için aynı tutarlılıkta fakat görevler değişiklik gösteriyor.

İşte bu hafta garantili Trials of Osiris ödülleri:

Harita: Javelin-4
3 Galibiyet – Grips, Gauntlets, Gloves of the Exile (Hunter, Titan, Warlock Gauntlets)
5 Galibiyet – Astral Horizon, Kinetic Shotgun
7 Galibiyet – Yesterday’s Answer, Void Rocket Launcher
Kusursuz – Koruma, Miğfer, Sürgünün Başlığı (Avcı, Titan, Büyücü Kaskı) gibi özel zırh ve silahlar.

NOT: Tek bir kayıp olmadan yedi galibiyete ulaşmayı başaran oyuncular, Lighthouse sosyal alanına gidebilir: buna Kusursuz Koşu denir. The Lighthouse, oyunculara özel bir amblem gibi bazı benzersiz ek ödüller sunar. The Lighthouse‘a ulaşan oyuncular, hafta sonunun geri kalanında da sürecek olan Trials of Osiris zırhlarından herhangi biri için özel bir zırh parçası kazanır.

Hiç yorum yok